blockimage
Powerwalking: wandel je fit
Wie fit wil worden, hoeft niet per se naar de sportschool. Met powerwalking - flink doorlopen - kom je al een heel eind! Conditie en spieropbouw varen er wel bij en de kans op blessures is klein, waardoor het een goed alternatief is voor hardlopen. Bovendien kan het overal (lekker buiten) en altijd.
Wil je dat wij je informeren zodra er een nieuwe groep start,vul je naam onder aan deze pagina in en wij berichten je. 
 
Powerwalking te pittig? en wandelen te soft, kom Sportief Wandelen!
Sportief wandelen is een vorm van sportief bewegen die uitgaatvan de natuurlijke wandelbeweging. Door te werken aan extra kracht en looptechniek kan de loopsnelheid verhoogd worden t.o.v. gewoon wandelen. Tijdens de training wordt aandacht besteed aan de wandeltechniek, het uithoudingsvermogen, snelheid, verbeteren coördinatie, verbeteren balans en het versterken van de spieren. De lessen hebben ook een warming up en cooling down. Daarnaast wordt vaker gebruik gemaakt van een spelvorm naast andere trainingsvormen. Sportief wandelen is in de winter op woensdag op het Thyas complex van 19:30 tot 20:30 In de zomer starten we vanuit de Heldense Bossen.
Je kunt vrijblijvend een keer mee komen doen.
Kom gratis kennismaken! Wil je dat wij je informeren zodra er een nieuwe groep start,vul je naam onder aan deze pagina in en wij berichten je.
 
Nordic Walking
Nordic Walking is een sport voor jong en oud. Nordic Walking is een sport welke, mits goed uitgevoerd, alleen maar voordelen heeft, Nordic Walking biedt een totaal concept voor verbetering van uw spierfuncties en conditie.   Een aantal redenen om te starten met Nordic Walking:
  • Nordic Walking is een intensieve vorm van wandelen m.b.v. wandelpoles
  • Nordic Walking biedt een hoger calorieverbruik omdat er meer spieren actief zijn
  • Nordic Walking is 40-50% effectiever dan wandelen zonder stokken
  • Nordic Walking zorgt voor een betere houding van romp tijdens het wandelen, verbetert de coördinatie, draagt bij tot een betere loophouding en efficiëntie, biedt meer stabiliteit en balans
Bij Atletiek Helden loop je nooit alleen en is er altijd wel iemand die hetzelfde tempo als jou loopt. Onder deskundige begeleiding van een gediplomeerde trainer kun je wekelijks komen trainen. Want Atletiek Helden is: Leuk, sportief en vooral gezellig samen lopen , voor jong en oud op verschillende niveaus, dus voor elk wat wils. Wil je dat wij je informeren zodra er een nieuwe groep start,vul je naam onder aan deze pagina in en wij berichten je.
Ja ik wil op de hoogte blijven!

Ja, houd mij op de hoogte!