Rundje Koeberg Trail 10 oktober 2021

  • 10 september 2021
Hardlopen: 
Iedere maand zijn er verschillende hardlooproutes uitgezet in de afstanden van ongeveer 6, 12 en 18 km. Drie uitgepijlde routes door mooi Peel en Maas. De exacte afstand kan per maand iets verschillen. U kunt de afstanden ontspannen rustig lopen of als wedstrijd en een pittiger tempo. Het is geen officiële wedstrijd en er is geen tijdsregistratie. Het gaat om de ervaring en je vrij voelen om in het tempo te lopen waar u zelf behoefte aan heeft. Iedere maand dus andere routes met verrassend leuke paadjes. Een mix van verharde en onverharde paden.
Wandelen: 
De wandelcommissie van Rundje Koeberg zorgt elke 2e zondag van de maand voor 3 mooie, geheel bewegwijzerde routes van ongeveer 6, 12 en 18 km. De routes zijn geschikt voor wandelaars en liefhebbers van Nordic Walking.
MTB & fietsen:
Tourclub Everlo verzorgt het onderdeel fietsen. ‘s Winters kunnen de mountainbikers van oktober tot en met maart onder begeleiding door de Heldense Bossen crossen. ‘s Zomers, van april tot en met september, maken de recreatieve fietsers een rustige ontspannen fietstocht op gewone fietsen door het land van Peel en Maas.
Inschrijven en inschrijfgeld:
U kunt zich ter plaatse inschrijven. Voorinschrijving is niet mogelijk.
Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00; inclusief 1 kop koffie/thee met vlaai bij terugkomst.
Starttijden:
Hardlopen en wandelen:
Lange route (18 km): 08.00 – 09.00 uur
Korte route (6 en 12 km): 08.00 – 09.30 uur
(Alleen mee doen kan ook, om 9:00 uur is er gelegenheid om in groepsverband te lopen)
MTB:
Afstand 15 – 45 km en gezamenlijk vertrek om 09:15 uur (alleen mee doen kan ook).
Recreatief fietsen: afstand ca 25 km en gezamenlijk vertrek om 09:15 uur (alleen mee doen kan ook).

Inschrijflink: Inschrijven!