• 1 december 2019

LK Cross Landgraaf

36e Sjef van Ooyen Kapellerbosloop

Landgraaf – Zondag 1 december 2019

Voor Atletiek Helden vertrokken Ron Koster, Nico Verstraten en Wiel van Lier op de vroege zondagmorgen naar Landgraaf om daar met de besten van Limburg te strijden om het Limburgs kampioenschap. Het parcours van 7200m bestond uit vier rondes met een behoorlijk hoogteverschil en dus erg zwaar. Ron Koster had lange tijd uitzicht op een overwinning bij de M40 maar kwam net te kort op het eind, hij werd 2e.

Nico en Wiel de M65 atleten moesten het opnemen tegen de M60 mannen. Nico, vorig jaar nog 2e was dit keer duidelijk sterker dan zijn concurrenten. Hij won de wedstrijd overtuigend en werd tevens Limburgs kampioen bij de M60, een voortreffelijke prestatie. Wiel eindigde als 4e op gepaste afstand van Nico. De uitslagen LK 7200m: M40: 2e plaats Ron Koster 28:41, M60: 1e plaats Nico Verstraten 32:14, 4e plaats Wiel van Lier 34:44.

Zandboscross

Deurne – Zondag 1 december 2019

Ook in Deurne werd gelopen, de 4e wedstrijd in de Limbra competitie. Bij de pupillen hebben we blijkbaar nieuwe talenten ontwikkeld: Fien Houben en Daniek Grommen kunnen zich met de besten meten. Beiden behaalden ze een mooie 2e plaats. Ook Anouk Bussemakers liepen naar een mooie 2e plaats bij de meisjes jun A. De uitslagen:

9400m Msen: 13e Ron Spreeuwenberg 35:47

9400m M50: 8e Wim Janssen 39:15.

7100m V45: 10e Judith de Bruin 34:53

4800m Hsen: 7e Guus Heijnen 17:01, 27e Richard Sonnemans 21:38, 35e Hans Bos 30:19.

3100m MJunA: 2e Anouk Bussemakers 13:50,

3100m JJunC: 12e Finn Janssen 13:09

2100m MJunC: 7e Mirre Vissers 9:43,

2100m JJunD: 7e Simon Goossens 9:22, 12e Gilles Hermans 9:29, 23e Jelle Kurvers 10:46.

1400m JPupA: 36e Stan Willemsen 7:57,

1400m MPupA: 29e Pien Janssen 7:27, 33e Lara Peeters 8:02.

1200m JPupC: 8e Stijn Fortuin 6:17,

1200m MPupC: 2e Fien Houben 5:55,

1200m MMinpup: 2e Daniek Grommen 5:57