Pupillen zeer actief bij indoorwedstrijd Roermond

  • 25 februari 2019

Met maar liefst 2 volle (eigen) ploegen stond Atletiek Helden afgelopen zaterdag aan de start bij het Open Limburgs Kampioenschap Atletics Champs. Alle 13 atleten hebben zich enorm goed ingezet. Er werden 4 onderdelen afgewerkt: sprint, horden, (hurk)hoogspringen en (kogel)stoten. Na dit anderhalf uur werd ook nog meegedaan aan de teamestafette. Bij de Meisjes minipupillen behaalde Fien Houben individueel een bronze plak. Bij de jongens B wist Stan Willemsen zelfs een eerste plek te bemachtigen. Stan verbrak het clubrecord hurkhoogspringen met een sprong van 90 cm. Bij het stoten was Pien Janssen bijzonder goed met een afstand van 5.40 meter, wat haar eerste clubrecord opleverde! gefeliciteerd!

Alle uitslagen zijn te vinden via //www.atletiek.nu/wedstrijd/vereniging/25146/187/